Как да поръчам Уеб Хостинг?

Поръчка за Хостинг план можете да направите на нашия сайт, по телефон,  по email или на място в нашия офис. Закупуването на Хостинг през сайта на ИнеаХост става чрез няколко стъпки:

 1. Избор на хостинг план :
 2. Трябва да решите, кой от предлаганите от ИнеаХост  хостинг планове е най-подходящ за Вас и ще отговаря в най-голяма степен на Вашите изисквания. Ако не можете да прецените, моля свържете се с нас. Ние сме винаги на ваше разположение и с радост ще Ви помогнем при избора на подходящо хостинг решение.
 3. Избор на домейн :
  • Желая IneaHost да регистрира нов домейн за мен.
   Ако все още нямате регистриран домейн, трябва да решите, какво име на домейн бихте искали да регистрирате. Това може да бъде името на Вашата фирма, Вашето собствено име, името на търговска марка и т.н. Следва проверка, дали името, което сте избрали, е свободно и ако да, избор на периода, за който желаете да го регистрирате
  • Искам да прехвърля моят домейн при IneaHost
   Ако вече имате регистриран домейн и желаете да го прехвърлите при нас, изберете тази опция. Цената за трансфер на съществуващ домейн е равна на цената на регистрация на нов домейн от същата област. При трансфера към срока на регистрация на домейна се добавя минимум една година или периода, който клиента посочи. Трансфера на домейн продължава 5 дни. Домейна запазва пълната си функционалност по времето на трансфера .
  • Ще обновя нейм сървърите на съществуващ домейн или ще регистрирам нов домейн.
   Изберете тази опция в случай, че желаете домейнът да остане при настоящия му регистрар, т.е. на мястото където е регистриран. В този случай асоциирането на този домейн с хостинга ще стане, чрез въвеждането на DNS сървърите на ИнеаХост. DNS сървърите ще получите по e-mail, веднага след активирането на акаунта.
 4. Цикъл на Плащане
  • След като натиснете бутона 'Продължи' ще се зареди страница на която да изберете период, за който желаете да са активни услугите.
 5. Редактиране на Домейни – Ако сте закупили такива
 6. Следва страница, в която задавате услугите, които желаете да ползвате към вашите домейни: DNS Управление (Безплатен!!), Е-мейл Forwarding (Безплатен!!), ID Protection (Безплатен!!). Ако правите трансфер на домейн тук попълвате EPP Кода.
 7. Текуща Поръчка
  На тази стъпка можете да видите избраните до момента услуги в поръчката, пълната стойност на избраните услуги, да преизчислите стойността на услугите, посредством въвеждането на ПРОМО код.
 8. Вашите Данни
  След като натиснете бутона 'Приключи поръчката' се зарежда страницата,в която да въведете вашите данни ако не сте регистриран потребител или да изберете опцията 'Натиснете тук за вход за клиенти' – ако сте. Ако регистрирате нов домейн, това ще е контактната информация, която ще бъде ползвана при регистрация на домейна, като след регистрацията тази информация ще бъде публикувана и във whois регистрите. Моля, попълвайте на латиница в този случай. Ако желаете издаване на фактура, моля попълнете полетата за фирмени данни и маркирайте полето 'Желая издаване на фактура'. Попълнете коректно адреса за кореспонденция, на който ще ви бъде изпратена оригиналната фактура.
  Изберете начина на плащане - в брой, банков превод , ePay.bg или PayPal (за плащане с кредитни и дебитни карти).
 • 38 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Предлагате ли връщане на парите за услугата?

Да. Всички услуги, които предлагаме имат 30 дни гратисен период: Ако поради някаква причина Вие...

Как да прехвърля хостинга и сайта си при ИнеаХост?

След като получим потвърждение за извършено плащане по заявената от Вас поръчка, Вашият хостинг...

Колко скоро ще бъде настроен и готов за употреба новия ми акаунт?

Поради големия брой на лъжливи заявки, които получаваме, преглеждаме ръчно всички заявки преди...

Има ли минимално време за сключване на договор/обвързване?

Засега нямаме никакви договори/обвързвания. Нашите клиенти винаги получават гаранцията си от 30...

Ще си сложите ли банери на моя уебсайт?

Не. ИнеаХост предлага платена услуга и няма да има банери или други форми за реклама на Вашия...