Какво е необходимо за Вашето успешно Интернет присъствие?

В днешни дни успешното Интернет присъствие не е нещо модерно или въпрос на лукс – то е задължително условие за успеха на всеки съвременен бизнес . Притежанието на  уеб сайт и e-mail адрес  не служат само за комуникация между Вас и Вашите клиенти и партньори. Професионално създаден уебсайт и поддържан, чрез качествени и надеждни хостинг услуги,   разкрива истинските качества на предлаганите продукти и услуги пред потенциалните Ви клиенти, показва, че бизнесът Ви е сериозен и стабилен и вдъхва доверие в бъдещите Ви клиенти.  И най-вече Уеб страниците са един от най-добрите и успешни начини на реклама на Вашия бизнес. Тук ще изброим стъпките за успешното изграждане на Вашето Интернет присъствие. Не е трудно, не е и недостъпно.

  1. Регистрация на Домейн -  Домейнът е уникално име, състоящо се от поредица от символи – букви, цифри и тирета, разделени с точки и сочещо към конкретен уеб сайт. Пример vashata-firma.com
  2. Изработка на  Уеб Сайт (Интернет Страници) .  Професионалната изработка на Вашия сайт е от изключително значение. Вашият уеб сайт е лицето на Вашата организация в Интернет и впечатлението, което създава е ключов фактор при привличането на нови клиенти.
  3. Избор на хостинг план. Има варианти за безплатен хостинг , но това не е най-добрия вариант ако търсите успешно представяне на Вашата фирма в Интернет пространството.Доставчиците на безплатен уеб хостинг не взимат пари за предоставянето на своите услуги, но, в замяна на това,  поставят рекламни банери на Вашия сайт. Други недостатъци са:  лоша видимост и бавна връзка към уеб сайта Ви, липса на сигурност и гаранции за евентуалните загуби, липса на Поддръжка и т.н.Качествен хостинг план е нещо, в което си струва да се инвестира за да сте сигурни, че Вашата страница ще е винаги достъпна и ще се отваря бързо.
  4. Популяризиране на Вашия Сайт в Интернет пространството – Оптимизация за Търсачки. Оптимизацията  за търсачки е бавен и сложен процес, но изключително важен за да могат Вашите бъдещи клиенти да откриват Вашия сайт в Интернет. Той се състои от няколко етапа, след преминаването на които Вашата фирма ще е лесно откриваема от всеки, който прави търсене по дадена ключова дума например „Автомобилни части” в търсачки като Гугъл.
  • 56 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Как да започнете - за нови клиенти

Добре дошли при ИнеаХост. ИнеаХост е обвързана с предлагането на удобни и старателно подготвени...

Как се създава собствен е-mail и пощенски кутии от типа office@ime-na-firma.com?

Създаването на собствен е-мейл и пощенски кутии от типа office@ime-na-firma.com става чрез...

Как да кача файловете за уеб сайта си?

Най-добрия вариант е през FTP (Протокол за трансфериране на файлове/File Transfer Protocol)....

Какво е Хостинг?

Уеб хостинг е услуга, която позволява физически лица и фирми да направят уеб сайта си достъпен от...