Какво казват нашите клиенти

"Тинтет" ЕООД

Благодаря на целият екип на Ineahost, неуморно работещи, задоволявайки и най малкия каприз на своя клиент. Случайно попаднах и не съжалявам, че възложих направата на своя сайт на тях . Всичко бе професионално изпипано и спазени срокове, което е едно от най-важните неща за стартиране на един бизнес. Благодаря им от сърце и им желая много бъдещи успехи и ползотворна работа.

Ваня Захариева
www.aspenbg.com

"Дюсена" ООД

Имаме удоволствието да препоръчаме Инеахост на всички, които имат нужда от изработка на професионален сайт за своя бизнес.
Благодарим Ви за труда и хубавият сайт, който направихте за нас!

С уважение!
"Дюсена" ООД
www.diusena.com

ЕТ "Саниел" София

С това писмо искаме да благодарим на целия екип на ИнеаХост за изключително любезното съдействие и професионално отношение при всички наши контакти. Въпросите ни винаги намират точни и бързи отговори. За избора ни за ползване на хостинг от ИнеаХост в значителна степен повлия Вашият добре организиран и подробен интернет сайт. За нас ИнеаХост е пример за пълно съответствие на рекламна информация и действия за нейното доказване.
Надяваме се, че и в бъдеще сътрудничеството ни ще бъде все така ползотворно и приятно.

С уважение,
ЕТ "Саниел" София
Васил Павлов
Управител

сп. ОФИС Magazine

Няма съвременен офис без интернет и всичко, което световната мрежа предлага – фирмен сайт, фирмени обезопасени и сигурни пощенски кутии, видео и аудио разговори през интернет и т.н. А за да ги има тези задължителни за съвременния бизнес електронни услуги, са нужни два посредника – фирма доставчик на интернет и фирма хост. Последната е тази, която се грижи фирменият сайт да е достъпен винаги и за всички, фирменият мейл сървър да работи безотказно по схемата 24 часа/365 дни в годината. Но пълно щастие никога няма и все един ден нещо отказва да работи. А когато това, например, е фирмената електронна поща, става дума за реална и повече от сериозна заплаха за бизнеса. И тогава се сещаме, че имаме хост. Звъним, молим се...И на нас ни се е случвало и Слава Богу, че сме клиенти на такава фирма като ИнеаХост. Няма търговец, който да не казва, че за него Клиентът е #1. Това не сме го чували от ИнеаХост, те просто го правят. И докато не оправят и най-малкия детайл на проблема на клиента, не се отказват. Изглежда знаят и желязно прилагат простото правило, че за да си добре, клиентът ти трябва да е доволен от теб. Малко досаждат, докато не изпипат всичко до край, ама...:)

Владимир Събев,
Главен редактор на сп. ОФИС Magazine
www.office-press.com

Принт Визия ООД

Принт Визия ООД се довери на услугите на ИнеаХост още със стартирането на работата им. След няколко месеца съвместна работа можем да кажем, че сме изключително доволни от избора си. ИнеаХост не ни разочарова по отношение на професионализъм, бързина и качество на работа и индивидуално отношение към клиента. Желаем им успех и ползотворно и дълготрайно сътрудничество!

Принт Визия ООД,
www.printvizia.com
Нашите Гаранции:
Убедени сме в нашите способности да следваме обещанията си. Ето защо ние гарантираме:
30 дневна гаранция
Адекватна поддръжка
99.9 uptime
Всеки хостинг план включва:
  • Контролен панел на Български език (или език по Ваш избор) - cPanel с RVSkin
  • Frontpage Extensions
  • mySQL Databases
  • CGI-bin / PHP4 & 5/ Perl
  • Anti Virus – Spam филтри
  • Fantastico DeLuxe
  • RVSiteBuilder Professional
  • SiteBuilder
  • 99.9% Uptime Guarantee
  • Ежедневен back-up
Партньорска програма

Препоръчай на приятел