Партньорска програма

Партньорската програма на ИнеаХост Ви дава възможност да печелите само чрез разпространението на нашите услуги, чрез Вашия сайт или просто чрез линк. Включването към програмата е безплатно, лесно и не изисква технически познания.

С партньорската програма ние предлагаме:

  • Първоначален бонус депозит във Вашия акаунт за партньорство на стойност 20.00 лв.
  • Получавате еднократно 30% от сумата постъпила от всяка хостинг поръчка, направена чрез ваш банер или линк (Пример: бизнес хостинг план за 1г. от 102.06 лв. - получавате 30.61лв.)
  • Готови за използване банери

Статистики в реално време

Можете да влизате в профила си 24/7 за да проверявате Вашите продажби, трафик, баланс по акаунта и да видите как се представят Вашите банери и линкове.

Как работи?

При присъединяване към партньорската програма на ИнеаХост, ще Ви бъде даден достъп до банери и линкове, които можете да поставите на Вашия сайт. Когато посетител отвори нашия сайт чрез Ваш банер или линк, той ще бъде проследен от нашия софтуер и при поръчка и след плащане, Вие ще получите дадения процент от продажбата в акаунта си в реално време. При натрупване на кредит от над 50лв., Вие можете да получите сумата по банков път, чрез ePay и чрез PayPal.
Нашите Гаранции:
Убедени сме в нашите способности да следваме обещанията си. Ето защо ние гарантираме:
30 дневна гаранция
Адекватна поддръжка
99.9 uptime
Препоръчай на приятел

Препоръчай на приятел